Gentofte-borgere inviteres i teateret

100 børn og voksne har i tre måneder arbejdet på et teaterstykke om at være barn og ung.Det kan ses 16.-18. november i Munkegårdsskolens festsal

De seneste tre måneder har over 100 Gentoftebørn og -voksne arbejdet på at uropføre et teaterstykke om udfordringerne i at være barn og ung, og finde sin egen vej igennem alle de forventninger, man tror, man skal leve op til. Som læser af Villabyerne kan du komme med til rabatpris.
Teaterstykket er blevet til under kyndig ledelse af instruktør og manuskriptforfatter Signe Mynborg og musiker Andreas Ugorskij.
Stykket opføres torsdag, fredag og lørdag 16., 17. og 18. november i Munkegårdsskolens festsal, og i alt åbnes der op for, at 1.000 børn og voksne kan komme ind og se stykket.
Signe Mynborg har mange års erfaring som skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter, og hun fortæller, at forestillingen er blevet til i et tæt samspil med børnene.
“Det hele startede med et møde med nogle børn, der kom med et forslag om at lave en historie, der handler om køn. Det fik mig til at lave interview med en masse børn, og ud fra de statements, der kom op, er historien og de enkelte scener blevet skabt.”
“Jeg blev rørt over de tanker, som både de største og de mindste gør sig om forskellen mellem drenge og piger. Også af deres spørgsmål til, hvorfor det altid er prinsen, der skal redde prinsessen,” tilføjer hun,
I nogle af de større roller kan blandt andre opleves Clara Thorup, Sofia Søby Bang og Helmer Solberg. Sidstnævnte har tidligere haft hovedroller i DRs julekalender og i andre store teatre og musicals.
Stykket henvender sig til børn fra ca. 5-6 år og voksne, der ikke helt har glemt, hvordan det er at være barn. Som læser af Villabyerne kan du få rabatbilletter her inkl. mad: bit.do/Munkegaard.
gs

Publiceret 15 November 2017 09:00

SENESTE TV