Fisk, spisning og samtale på biblioteket

Der er fællesspisning og workshop på Gentofte Hovedbibliotek

Januar måned i en børnefamilie kan være hård at komme igennem, men mandag 15. januar kan man slippe for indkøb, madlavning og opvask.
Gentofte Hovedbibliotek inviterer lokale børnefamilier til en eftermiddag med fiskeworkshop for børnene, samtalesalon for de voksne og til fællesspisning for alle fra klokken 16.30 til 18.
Brian, der er kok og fiskehandler i Strandvejens Fisk, tager en hel kasse forskellige fisk med på biblioteket, som alle børn kan kigge på, røre ved og måske ligefrem skære i.
Imens inviteres forældrene til en samtalesalon om hverdagen i en travl børnefamilie. Maria Maarbjerg fra projekt Sunde Fællesskaber i Gentofte Kommune er salonvært, og snakken kommer til at kredse om hverdage og travlhed. Hvornår føler man sig travl og hvorfor? Hvad skulle der til for, at man ville føle sig mindre travl i hverdagen?
Alle deltagerne slutter af med fællesspisning, hvor menuen står på lækker fisk i en børnevenlig udgave. Arrangementet er for børn i alderen fire til otte år og deres voksne. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig på genbib.dk/billetter.

Publiceret 11 January 2018 14:45

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV