Den anmelderroste forfatter Helle Helle fortæller om sin nye roman ’de’ på Gentofte Hovedbibliotek.

Den anmelderroste forfatter Helle Helle fortæller om sin nye roman ’de’ på Gentofte Hovedbibliotek.

Mød mesteren i hverdagens trivialiteter

Tirsdag den 22. maj kommer Helle Helle tilGentofte Hovedbibliotek for at fortælle om sin nye roman ’de’

Den anmelderroste forfatter Helle Helle fortæller om sin nye roman 'de' tirsdag den 22. maj kl. 19-21 på Gentofte Hovedbibliotek.

Bogen udkom i april til forrygende anmeldelser. Blandt andet skrev litteratursiden.dk:

“Helle Helles nye roman stråler af sproglig præcision og elegance. Aldrig er der blevet grinet så meget i en roman af Helle Helle samtidig med at det er den mest sorgfulde bog i forfatterskabet. Helle Helle overgår sig selv.”

'de' er en fortælling om sygdom og kærlighed og om at gå på gymnasiet i begyndelsen af 80'erne. Om sprog, der ikke slår til, men alligevel gør det.

Hverdagens trivialiteter

Helle Helle er en af Danmarks stærkeste prosaister. Gennem sit forfatterskab har hun udviklet sit egen helt distinkte og minimale stil. Hvor hun er en mester i at fange hverdagens trivialiteter i en minimal, stram og underspillet form.

Hun registrerer dagliglivets overflade og åbner hullerne til de afgrunde, der ligger nedenunder: Den totale ensomhed, almindelighedens eksistentielle absurditeter og døden, som ånder dig i nakken.

Helle Helle er født i 1965 og opvokset i Rødby. Hun er uddannet fra Forfatterskolen i 1991 og har modtaget en række priser og præmieringer, bl.a. Kritikerprisen, PO Enquist-prisen, De Gyldne Laurbær og Det Danske Akademis Store Pris.

Hendes noveller og romaner er oversat til tyve sprog.

Entré til foredraget og forfattermødet koster 95 kr. Man kan købe billet på www.genbib.dk.

Bogen udkom i april til forrygende anmeldelser.

Bogen udkom i april til forrygende anmeldelser.

Publiceret 16 May 2018 23:00

SENESTE TV