Bisse kommer forbi Kultur & Festdage fredag den 8. juni, hvor han giver koncert.

Bisse kommer forbi Kultur & Festdage fredag den 8. juni, hvor han giver koncert.

Kulturkalenderen:

Festdagene er over os

Hele ugen

Caféen på Holmegårdsparken, Ordrupvej 32, er åben for alle og har åbent hver dag året rundt kl. 12–19.30. Man kan spise i caféen, men også benytte ‘take-away-service' og tage maden med hjem. Ring og bestil på tlf. 3945 1855, www.holmegaardsparken.dk.

Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte Søger du udfordringer som frivillig? Vil du gøre en forskel for andre? Vil du deltage i eller være frivillig igangsætter for en netværksgruppe? Besøg os på Smakkegårdsvej 71, tlf. 3940 4648. Åbent mandag-torsdag kl. 9-16, fredag lukket. Åben juridisk og social rådgivning. Du kan efter aftale træffe os torsdage kl. 16-18. Du kan også sende en e-mail til anonym@frivilligcentergentofte.dk for bestilling af samtale.

Brogårdshøjs Aktivitetscenter og Café. Et åbent tilbud til alle pensionister og efterlønsmodtagere i Gentofte Kommune. Aktivitetscentret har åbent fra mandag til fredag, her kan man nyde samværet med andre og dyrke fælles interesser. I caféen er det bl.a. muligt at forudbestille varm mad til frokost. Brogårdsvej 60, Gentofte. Tlf. 3968 3883. www.gentoftekommune.dk/brogaardshoej.

Øregaard museum viser udstillingen 'Peter Callesen - skindød' frem til den 10. juni. Entré: 65 kr. Se åbningstider på oregaard.dk.

GENTOFTE KINO Isle of Dogs: Tirsdag-onsdag kl. 14 + torsdag-onsdag kl. 16.10. Solo: A Star Wars Story: Tirsdag-onsdag kl. 15.50. Breathe: Tirsdag-onsdag kl. 18.15. Sig det er løgn: Torsdag-onsdag kl. 14.30. Jurassic World: Fallen Kingdom: Torsdag-onsdag kl. 18. Racer and the Jailbird: Torsdag-onsdag kl. 20.40.

Onsdag 6. juni

Kl. 15-17: Masker med mening: Vil du være med til at strikke dåbsklude til dåbsbørnene i Jægersborg Kirke? Deltagerne mødes den første onsdag i måneden fra kl. 15-17 i kirkens sognegård. Alle er velkomne - også dem uden den store strikkeerfaring. Man skal blot medbringe et par strikkepinde nr. 3. Kirken sørger for garn og opskrifter.

kl. 16-18: Fortnite på Biblioteket. Er du mellem 10 og 16 år, så kom forbi Gentofte Hovedbibliotek og lær tips, tricks og gode strategier i spillet Fortnite. Medbring din egen computer, hvis det er muligt. Tilmelding til mcy@gentofte.dk. Hovedbiblioteket.

Kl. 16-17.30: Tysk sprogsalon. Hold dine sprog ved lige og kom til tysk sprogsalon. Ordrup Bibliotek.

kl. 16.30-18: Strikkeklub. Tag strikketøjet med og kom til en hyggelig eftermiddag. Vangede Bibliotek.

Kl. 19-19.45: Er du stresset? Trænger du til at finde din indre ro? Så kom til en gratis, guidet meditation i De Ni Porte på Hellerupvej 52A.

Torsdag 7. juni

Hele dagen: Kultur & Festdage: Børnekoncert, havevandring, kunstoplevelser, teater, koncerter. Få overblikket på kulturogfestdage.dk. Hele Gentofte.

Kl. 14-17: Strikkecafé. Tag dit håndarbejde med og kom til hyggelig strikkecafé på biblioteket. Hovedbiblioteket.

Kl. 14.30-16.30: Klub Kapow. Kreativ hygge, hver tirsdag og torsdag. Ordrup Bibliotek.

Kl. 17-18.30: Ulvetime - hverdagsåndehul for børnefamilier. Gode historier og fællesspisning. Billetter på genbib.dk. Dyssegård Bibliotek.

Kl. 17-18: Dansk café. Would you like to practice your Danish? Then join us for coffee and conversation. Hovedbiblioteket.

Kl. 17: Konfliktrådgivning. Gratis konfliktrådgivning på Gentofte Hovedbibliotek.

Kl. 18.30-20: Kom til infomøde om Coding Pirates – en forening af frivillige på 7-17 år, der har fokus på ny teknologi. Hovedbiblioteket.

Fredag 1. juni

Hele dagen: Kultur & Festdage: Koncert med Bisse, omvisning i Brandts Have, prisreception for en lokalhistorisk ildsjæl og fortryllende badehistorie på Charlottenlund Søbad. Få overblikket på kulturogfestdage.dk. Hele Gentofte.

Kl. 17-18: Kom med til bogreception og minibyvandring, når forfatter og tidligere DR-journalist Torben Kitaj udkommer med bogen 'Til Gentofte'. Gratis entré. Tilmelding på genbib.dk. Hovedbiblioteket.

fredag 8. juni

Lørdag 9. juni

Hele dagen: Kultur & Festdage: Familiefestivalen Sej, Sund og Sikker med Kalle fra Ramasjang og seje, sunde og sikre aktiviteter, loppemarked, koncert med grønlandsk inspiration, musik og travheste, markedsstemning i handelsgaderne og musik på plænen i Vangede. Få overblikket på kulturogfestdage.dk. Hele Gentofte.

Kl. 11: Familie-yoga med Tiia Kotkas. Entré 35 kr., billetter på genbib.dk. Ordrup Bibliotek.

Kl. 13-15: Gode brugte ting og møbler kan indleveres i Startbiksen til brug for nye flygtninge i kommunen. Startbiksen ligger i kælderen i Det Grå Pakhus overfor Håndarbejdsværkstedet på Teglgårdsvej 21 A. Frivillige fra Netværkshuset og Venligboerne tager imod tingene.

kl. 14: Er du stresset? Trænger du til at finde din indre ro? Så kom til en gratis, guidet meditation i De Ni Porte på Hellerupvej 52A.

Søndag 10. juni

Hele dagen: Kultur & Festdage: Morgenyoga, spiselige planter, vandreture, pomp og pragt, skattejagt, fællessang på Spejlscenen, jazz blandt brandbiler, børneteater og gigantisk gospelfinale. Få overblikket på kulturogfestdage.dk. Hele Gentofte.

Mandag 10. juni

Kl. 11-13: Quilting for alle. Har du lyst til at quilte? Her er plads til både begyndere og øvede. Jægersborg Bibliotek.

Kl. 16: KONCERT MED DUVE: Sommerkoncert med Det Unge Vokalensemble, ledet af Poul Emborg. Koncerten er en del af Gentofte Kultur- og Festdage.

Kl. 16-17.30: Spansk salon. ¡Hablemos español! Kom og tal spansk med interessefæller ud i det spanske. Ordrup Bibliotek.

Tirsdag 12. juni

Kl. 14.30-16.30: Klub Kapow. Kreativ hygge, hver tirsdag og torsdag. Ordrup Bibliotek.

Kl. 16.30-17.30: Italiensk café / il salotto italiano. Benvenuti, que si parla solo italiano. Samtaler på italiensk. Gentoftegade Bibliotek.

Kl. 18-19: English café. En gang om ugen har du mulighed for at forbedre dit engelske på biblioteket sammen med andre. Hovedbiblioteket.

Kl. 19-21: Fra bog til film - Filmatisering af 'Carol' af Patricia Highsmith. I løbet af foråret og forsommeren inviterer Ordrup Bibliotek til tre arrangementer, hvor de viser filmatiseringer af bøger. Hver bog med tilhørende film knytter sig til et tema og til en lille udstilling på biblioteket. Tilmelding på genbib.dk. Ordrup Bibliotek.

Onsdag 13. juni

kl. 10: Babysalmesang i Dyssegårdskirken. Kom og syng med på salmer og sange ledsaget af fagter og helt enkle danse. Der kræves ingen særlig sangstemme for at være med. Undervisningen er tilrettelagt for babyer på 3 til 10 måneder. Alle deltagere får 'Min første salmebog'. Tilmelding til Julie Wolf Seidelin på tlf. 2014 5716 eller dyssegaardskirken@live.dk.

Kl. 16-17.30: Fransk salon. Aimez-vous le français? Kom og tal med på fransk. Ordrup Bibliotek.

Kl. 16.30-18: Strikkeklub. Tag strikketøjet med og kom til en hyggelig eftermiddag. Vangede Bibliotek.

Kl. 17-18.30: Romersk og japansk kærlighedspoesi - introduktion og oplæsning. Kom til en eftermiddag i kærlighedspoesiens tegn, når biblioteket introducerer og giver smagsprøver på romersk og japansk kærlighedspoesi. Hovedbiblioteket.

kl. 19-19.45: Er du stresset? Trænger du til at finde din indre ro? Så kom til en gratis, guidet meditation i De Ni Porte på Hellerupvej 52A.

Kultur & Festdage: Bademode gennem tiderne vises frem hos Charlottenlund Søbad fredag den 8. juni.

Kultur & Festdage: Bademode gennem tiderne vises frem hos Charlottenlund Søbad fredag den 8. juni.

Kalle fra Ramasjang kommer forbi lørdag den 9. juni.

Kalle fra Ramasjang kommer forbi lørdag den 9. juni.

Kultur &Festdage: Nukäka Coster-Waldau giver koncert med sit band på Sølyst lørdag den 9. juni til fordel for UNICEF.

Kultur &Festdage: Nukäka Coster-Waldau giver koncert med sit band på Sølyst lørdag den 9. juni til fordel for UNICEF.

Søndag eftermiddag den 10. juni kommer Scandinavian Brass Quintet til Vangede Kirke i forbindelse med Kultur & Festdage.

Søndag eftermiddag den 10. juni kommer Scandinavian Brass Quintet til Vangede Kirke i forbindelse med Kultur & Festdage.

Kultur & Festdage bliver skudt i gang torsdag den 7. juni og løber frem til søndag den 10. juni. Find det trykte program på bibliotekerne eller på www.festdage.gentofte.dk.

Kultur & Festdage bliver skudt i gang torsdag den 7. juni og løber frem til søndag den 10. juni. Find det trykte program på bibliotekerne eller på www.festdage.gentofte.dk.

Publiceret 06 June 2018 15:00