Henrik Koefoed har med kort varsel forberedt sig og er klar til at gå på scenen i Cirkusrevyen, indtil Ulf Pilgaard er helt frisk igen. Arkivfoto

Henrik Koefoed har med kort varsel forberedt sig og er klar til at gå på scenen i Cirkusrevyen, indtil Ulf Pilgaard er helt frisk igen. Arkivfoto

Henrik Koefoed afløser Ulf Pilgaard i Cirkusrevyen

Cirkusrevyen melder om Ulf Pilgaard i bedring efter sygdom

Skuespiller Henrik Koefoed har haft travlt med at læse op, så han kunne gå på scenen som afløser for Ulf Pilgaard i Cirkusrevyen.

"Ulf er heldigvis i klar bedring efter sin sygdom i sidste uge, og spillede én forestilling fredag aften. Men vi vil rigtig gerne være med til at passe godt på Ulf og sørge for, at han ikke overanstrenger sig i denne periode," fortæller direktør for Cirkusrevyen Torben 'Træsko' Pedersen i en pressemeddelelse.

"Vi er derfor utrolig glade for, at Henrik Koefoed kan spinge til, indtil Ulf er helt frisk igen," fortsætter han.

Henrik Koefoed er blandt andet landskendt som én af Ørkenens Sønner og har desuden medvirket i en lang række spillefilm, tv-serier og teaterforestillinger. Heller ikke revygenren er fremmed for Henrik Koefoed, som har optrådt i eksempelvis Nykøbing F-revyen, Hjørring-revyen og Bornholmer-revyen. Han medvirkede også i Cirkusrevyen tilbage i 1992.

"Det er en god sikkerhed både for Ulf og for resten af holdet at vide, at Henrik er klar til at tage over i en periode. Vi har gennemført et par enkelte forestillinger med kun fire skuespillere, og det er gået fint, men hele showet fungerer naturligvis mest optimalt, når vi er fem på scenen," fortæller Lisbet Dahl.

jesl

Publiceret 18 July 2018 12:19