DEBAT: Tænk at man skulle opleve det - og så i Ordrup?

Af
Jesper Høj

Hyldegårdsvej 14

2920 Charlottenlund

debat Min kone var netop kommet hjem fra nattevagt tirsdag 24. juli kl. 8 som sygeplejerske på Glostrup Hospital, og det, som møder hende på Ordrup Station, er et mareridt.

Der er simpelhen nogen eller nogle, som har haft tændt ild til barnesædet på hendes cykel. Tænk, at noget menneske kan finde på det?

Min kone parkerede sin cykel ved Ordrup station mandag 23. juli kl. 22 og havde ikke i sin vildeste fantasi forstillet sig, at nogen ville tænde ild til hendes cykel. Da slet ikke i Ordrup, og da slet ikke til et sæde, som er forbeholdt et barn.

Min kone er helt i chok.

Vores søn er utrolig glad for at side bag på hendes cykel og køre ture i og omkring Ordrup, men det må han desværre vente med at gøre igen for et stykke tid.

Jeg vil på det kraftigste opfordre folk, som eventuelt har set noget, at kontakte Nordsjællands Politi. Således, at der ikke er andre ting, som der bliver sat ild til, og at ikke andre skal opleve, hvad vi netop har oplevet.

Den eller de personer, som har gjort det, skal stoppes og have den hjælp, som de har behov for. For der må da være noget galt med en person, som kan finde på at tænde ild til et barnesæde på en cykel.

Sagen er anmeldt til politiet, og vi håber, at der ikke er andre, som oplever noget lignende, eller at der sker noget endnu værre.

Publiceret 30 July 2018 11:36

SENESTE TV