I Livreddertesten skal man blandt andet bjærge en person op fra vandet og give livreddende førstehjælp. Pressefoto

I Livreddertesten skal man blandt andet bjærge en person op fra vandet og give livreddende førstehjælp. Pressefoto

Kom i praktik som livredder på Charlottenlund Strandpark

Livredderpatruljen besøger Charlottenlund Strandpark tirsdag 7. august

arrangement 7. august kommer TrygFondens Livredderpatrulje forbi Charlottenlund Strandpark for at demonstrere, hvordan vi passer på os selv og hinanden, når vi opholder os ved og i vand. LivredderPatruljens besøg varer cirka tre-en-halv time fra kl. 11.

Alle børn og voksne er velkomne til at kigge forbi og høre om badesikkerhed og om arbejdet som livredder. Der er masser af livredderudstyr og mulighed for at løse sjove livredderopgaver, og med appen 'Livredder', kan børnene øve sig i livredderdisciplinerne derhjemme både før og efter Livredderpatruljens besøg.

Der er aktiviteter for hele familien, når Livredderpatruljen besøger Charlottenlund Strandpark. Børnene får mulighed for at prøve livreddernes udstyr, og de kan også melde sig til Livreddertesten sammen med deres forældre, hvor de bl.a. skal padle på et rescue board, bjærge en person op fra vandet og give livreddende førstehjælp.

I år er det 20. sæson, at TrygFondens Livredderpatrulje turnerer rundt for at sætte badesikkerhed på dagsordenen gennem lærerige aktiviteter, som børn kan prøve af sammen med deres forældre.

Børnene får et diplom, hvor det bliver noteret, hver gang de har gennemført en livredderaktivitet. Hvis de ikke når at gennemføre alle aktiviteterne på en strand, kan de fortsætte på en af de andre strande, hvor Livredderpatruljen også kigger forbi.

LivredderPatruljen er en del af TrygFonden Kystlivredning, der har ca. 200 specialuddannede kystlivreddere på 36 strande og havnebade.

jesl

Publiceret 30 July 2018 08:02