Pressefoto: Movia

Pressefoto: Movia

DEBAT: Hvad med et midlertidigt stoppested?

Af
Bjarne B Pedersen

Plantevej 27-2-V

Dyssegård

debat Som jævnlig bruger af Dyssegård Station er jeg vant til at bruge et kvarters gang for at komme derned eller tage cyklen.

Nu har Ellegårdsvej været spærret siden april, og derfor kører linje 166 og 192 ad Dyssegårdsvej i stedet for. For beboere i det vestlige Dyssegård ville det derfor være en stor lettelse, hvis man kunne tage bussen fra stoppestederne på Vangedevej og ned til stationen.

Jeg mener … når der indsættes togbusser pga manglende S-tog, sker der omstigning på Dyssegård Station. Hvad er så forskellen på, at der blev oprettet et midlertidig stoppested for line 166 og 192 ved stationen, når nu deres normale rute (ad Ellegårdsvej) er ændret?

Gider Movia ikke etablere en sådan løsning? Eller mener de, at de gør os en stor tjeneste med, at vi skal motionere og holde vores kolesteroltal nede på denne måde?

Jeg forkaster mulighed nr. to på forhånd! Og der skal nok ruskes ekstra op i Movia, hvis man vil få dem med på dette forslag. Nu er der jo ikke så længe tilbage, før Ellegårdsvej genåbnes.

Så vi kommer nok til at nøjes med at cykle derned, og lidt motion er jo heller ikke så ringe endda.

Publiceret 03 August 2018 11:24