Ny Jazzklub på vej i Gentofte

Vil du starte en jazzklub, så mød op på Gentofte Hovedbibliotek 1. oktober

Skal vi starte en jazzforening? - sådan lyder spørgsmålet i en pressemeddelelse fra Gentofte Hovedbibliotek, som også inviterer til et opstartsmødes 1. oktober.

"Vi oplever så stor interesse for jazzgenren og dens historie, at det ville være spændende at stifte en jazzforening i Gentofte. Mange andre kommuner og regioner i Danmark har jazzforeninger, nogle går endda helt tilbage til 1960’erne," skriver biblioteket og fortsætter:

"Her samarbejder foreningens medlemmer om at arrangere koncerter og events, samt skabe et fællesskab om interessen for jazz. På dette informationsmøde får vi besøg af medlemmer af andre jazzforeninger, som vil give os et indblik i, hvordan en forening stiftes og drives. I samme ombæring vil vi forsøge at lave en stiftende generalforsamling. Hvis du brænder for jazz og har lyst til at arbejde med andre ligesindede om arrangementer med mere, så mød op til en inspirerende aften på Gentofte Hovedbibliotek."

Mødet er altså mandag 1. oktober klokken 17.00 til 18.30. Mødet er gratis og man kan tilmelde sig på genbib.dk/billetter.

Kapp

Publiceret 25 September 2018 22:19