Der vil blive pisket, bagt og dekoreret efter alle bagekunstens regler, når 'Bag for en Sag' endnu en gang løber af stablen. Denne gang den 11. oktober. Modelfoto: Mostphotos

Der vil blive pisket, bagt og dekoreret efter alle bagekunstens regler, når 'Bag for en Sag' endnu en gang løber af stablen. Denne gang den 11. oktober. Modelfoto: Mostphotos

Gentofte-børn bager for BørneTelefonen

Børnehuset Skovshoved i Charlottenlund bager til fordel for BørneTelefonen

Hjælp Oktober måned bliver atter fyldt med velduftende bagværk, når knap 80.000 børn og unge over hele landet kaster sig ud i diverse bageprojekter til fordel for BørneTelefonen, hvor der vil blive pisket, bagt og dekoreret efter alle bagekunstens regler, når 'Bag for en Sag' endnu en gang løber af stablen.

Børnehuset Skovshoved i Charlottenlund vil igen i år deltage i 'Bag for en Sag' den 11. oktober.

“Vi plejer at lave havregrynskugler, hvor børnene hver især laver nogle poser, som bliver solgt til forældrene, når de kommer og henter. Og så snakker vi med børnene om, hvad pengene går til. Og det er de rigtige gode til at forstå,” siger Hella Koch, der er pædagog i Børnehuset Skovshoved.

Hun tilføjer:

”Vi er med, fordi vi kan godt lide at gøre noget godt for andre. Børnene har rigtig godt af at give noget og ikke altid få. Det gør også noget rigtigt godt for fællesskabet at gøre noget for nogle andre.”

Penge til rådgivning

Dermed er børn fra Gentofte med til at sørge for, at endnu flere børn og unge i Danmark kan få rådgivning på BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Bag for en Sag er en årlig tilbagevendende begivenhed, der er blevet afholdt siden 2005, som giver mulighed for at have det sjovt med at bage, tale om de problemer, der kan fylde hos børn – og hjælpe.

”Vi er rigtig glade for, at så mange børn i hele landet bakker op om 'Bag for en Sag', og hjælper os med at sørge for, at endnu flere børn har mindst én voksen, der lytter og hjælper. BørneTelefonens frivillige rådgivere er der for børn og unge, når livet slår knuder,” siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

BørneTelefonen havde sidste år 50.000 samtaler med børn og unge om alt fra kærlighed og uvenskab til mobning, forældrenes skilsmisse og overgreb.

Kapp

Publiceret 10 October 2018 15:30

SENESTE TV