Sækkepibetoner i Vangede markerer åbningen af basaren.

Sækkepibetoner i Vangede markerer åbningen af basaren. Vangede Kirke

Sækkepiber åbner basaren i Vangede

Kom til basar i Vangede Kirke den 10.-11. november

arrangement Vangede Kirke slår endnu en gang dørene op til basar lørdag 10. november kl. 10-17 og søndag 11. november kl. 12-17.

Åbningen bliver festligt markeret med sækkepibeorkester, der går gennem Vangede Bymidte, og Gentofte Brandvæsens Museum sørger for en rullende reklame med den gamle Triangelsprøjte rundt i kommunen.

I kirkesalen findes Vangedes største overdækkede loppemarked, hvor der er mulighed for at gøre gode køb. De mange lopper er inddelt i forskellige kategorier. Større ting findes i et særligt møbelloppemarked i ungdomsgården.

I mødelokalerne findes boder med tombolaer, lotterier for børn og voksne, lykkepakker, salgsboder, lykkehjul mv.

I løbet af weekenden sælges lodder til det specielle til-stedeværelses-lotteri, hvor gevinsterne trækkes søndag kl. 16 - og det er en betingelse for at vinde, at man er til stede.

To koncerter i kirken

Der er også mulighed for at købe julegaverne i god tid, for eksempel noget af det håndarbejde, der også er en del af basaren.

Man kan få stillet sulten eller nyde kaffen og kagen ved Caféen, og der vil være mulighed for en stille stund i selve kirkerummet, så man kan se den smukke kirke indefra eller høre koncert.

Lørdag kl. 13 præsenterer man Harpe-duo, med kgl. operasanger Cecilia Hjortsberg akkompagneret af harpenist Angelica Wagner.

Og søndag kl. 15 er der koncert med organist Henrik Bo Hansen.

Læs mere på www.VangedeKirke.dk.

jesl

Publiceret 09 November 2018 12:00