Den nuværende fodboldklasse med lærere og Brian Laudrup.

Den nuværende fodboldklasse med lærere og Brian Laudrup.

Kom til info-aften om Fodbold Fulton

arrangement Bakkegårdsskolen inviterer interesserede elever til informationsaften 4. februar kl. 17-18 om den nye fodboldklasse på 7. årgang.

Akademiet Fodbold Fulton er et treårigt undervisningstilbud på Bakkegårdsskolen, der strækker sig fra 7. til 9. klasse og er karakteriseret ved, at eleverne både er en skoleklasse og et fodboldhold, der træner i skoletiden og spiller kampe under DBU.

Fulton, som det hedder i daglig tale, har eksisteret i snart seks år, og efter sommerferien etableres et nyt forløb - fortsat på Bakkegårdsskolen og med samme lærerteam.

Børn lærer ikke ens, og for nogle er det en udfordring at skulle være en del af et stille klasseværelse mange timer om dagen. Fodbold er til gengæld en aktivitet, der med sine enkle og klare rammer kan forene, udvikle og motivere.

Det er overbevisningen i Akademiet Fodbold Fulton, som er grundlagt af journalist og aktiv leder i HIK Christina Wex samt de to tidligere professionelle fodboldspillere Lars Høgh og Brian Laudrup. Konceptet er implementeret i samarbejde med Gentofte Kommune, Bakkegårdsskolen, HIK og GVI.

Netop nu er det nuværende Fulton-hold i gang med de allersidste måneder, der udover eksaminer også afsluttes med en tur til en af fodboldens højborge, Barcelona.

Læs mere om fodboldklassen på www.gentofte.dk/fodboldfulton.

jesl

Publiceret 31 January 2019 13:00