2. februar er der igen byttemarked i Ordruphallen. Pressefoto

2. februar er der igen byttemarked i Ordruphallen. Pressefoto

Byttemarked slår atter dørene op i Ordruphallen

arrangement Foreningen Gentofte Byttemarked og Ordrup Bibliotek slår dørene op i Ordruphallen til årets første byttemarked lørdag 2. februar kl. 10-13.

I løbet af de tre timer, som byttemarkedet varer, kan alle komme med aflagte, men velfungerende ting, som andre kan få glæde af: Tøj, tasker, legetøj, køkkenting, bøger, film, elektronik, diverse indretning m.m. Man kan gå rundt mellem bordene og gøre et fund til sig selv. Det er gratis at komme på byttemarked, ligesom man kan holde en pause undervejs og få sig en snak med andre byttefolk i den lille gratis café, hvor der bydes på en kop kaffe eller te og overskudsbrød fra en lokal bager.

De frivillige fra foreningen Gentofte Byttemarkedet hjælper de besøgende med at finde de rigtige borde i hallen, hvor 'varerne' lægges op.

Når byttemarkedet slutter, bliver de overskydende mængder vejet ud og gjort klar til aflevering til kommunens iGenbrug eller, hvis tingene alligevel ikke er egnet til genbrug, til den rette container på genbrugsstationen.

Nye frivillige velkomne

Nye frivillige, der gerne vil give en hånd med, når foreningen afholder de cirka fem byttemarkeder om året, er altid velkomne, lyder det fra arrangørerne. jesl

Byt sådan

    Du finder ting derhjemme, som er i god stand, men som du ikke længere bruger.

    Ting skal ikke være større, end at de kan bæres under armen, i tasker eller mindre kasser.

    Efter tjek-in lægger du selv dine ting i de rette varegrupper på bordene.

    Du kan derefter finde ting, dog kun til eget brug og i ’rimelig’ mængde.

    De ting, der ikke bliver taget, men stadig kan bruges, afleverer Gentofte Byttemarked til genbrugsorganisationer.

Publiceret 01 February 2019 13:00