Nationaldag: Fårehunde fylder Bernstorffsparken

Bernstorffparken danner rammen om Old English Sheepdog Klubben Danmarks nationaldag

Hundetid Der er altid mange forskellige hunde, der nyder at løbe frit i Bernstorffsparken, men det kommer ikke til at gå ubemærket hen, når medlemmer af Old English Sheepdog Klubben i Danmark lørdag 27. april fra kl. 13.30 indtager Bernstorffparken med deres skønne hunde.

”Vi glæder os så meget til vores årlige fælles tur i Bernstorffsparken, og vi håber, at rigtig mange vil komme og hilse på os og vores skønne hunde," udtaler Ada Bentivenga, der er lokalrepræsentant på Sjælland sammen med Malene Thorup Pedersen.

”Old English Sheepdog Klubben har tradition for at besøge Bernstorffsparken i foråret, og det er en tur, som mange medlemmer kører langt for at deltage i,” fortsætter Ada Bentivenga, der selv bor i Hundested med sin mand og hunde.

Hunden MJ er naturligvis også med i Bernstorffsparken. MJ er ejet af Ada Bentivenga og Claus Gaarde Nielsen og er ikke kun en præmievindende udstillingshund. MJ er indtil videre også den eneste hund, der arbejder med børn med generelle indlæringsvanskeligheder, og så er MJ under oplæring til redningshund.

Kapp

Publiceret 24 April 2019 21:17

SENESTE TV