Gentofte Børnevenner bød 200 børn på en særlig oplevelse, da de 8. maj i Bellevue Teater mødte Cykelmyggen Egon. Pressefoto

Gentofte Børnevenner bød 200 børn på en særlig oplevelse, da de 8. maj i Bellevue Teater mødte Cykelmyggen Egon. Pressefoto

200 børn tog på tur med Cykelmyggen Egon

200 børn fra ni forskellige af Gentofte Børnevenners medlemsinstitutioner var 8. maj i Bellevue Teatret for at se 'Cykelmyggen Egon' sammen.

Her kunne de 3-6-årige børn i over en time følge de seje cykeltricks, akrobatik, dans og spænding, som forestillingen bød på.

Inden havde alle børnene fået udleveret aktivitetsposer af Gentofte Børnevenner, så de både i institutionen og også derhjemme kunne forberede sig på oplevelsen.

Aktiviteterne i posen gik blandt andet i dybden med forestillingens insekter, bød på en motorikdans til musikken fra forestillingen og et teatersæt, hvor de sociale kompetencer, der kræves for at gå i teatret, også kunne øves hjemmefra.

Grøn Guide Karen Stevnbak Andersen og motorikekspert Paula Martinez har bidraget til indholdet i posen.

Efter forestillingen fik børnene lov til at møde cykelmyggen, der viste, hvordan man kan begynde lige så forsigtigt at øve sig på cykeltricks.

jesl

Publiceret 15 May 2019 17:21

SENESTE TV