Gentofte Børnevenner bød 200 børn på en særlig oplevelse, da de 8. maj i Bellevue Teater mødte Cykelmyggen Egon. Pressefoto

Gentofte Børnevenner bød 200 børn på en særlig oplevelse, da de 8. maj i Bellevue Teater mødte Cykelmyggen Egon. Pressefoto

200 børn tog på tur med Cykelmyggen Egon

200 børn fra ni forskellige af Gentofte Børnevenners medlemsinstitutioner var 8. maj i Bellevue Teatret for at se 'Cykelmyggen Egon' sammen.

Her kunne de 3-6-årige børn i over en time følge de seje cykeltricks, akrobatik, dans og spænding, som forestillingen bød på.

Inden havde alle børnene fået udleveret aktivitetsposer af Gentofte Børnevenner, så de både i institutionen og også derhjemme kunne forberede sig på oplevelsen.

Aktiviteterne i posen gik blandt andet i dybden med forestillingens insekter, bød på en motorikdans til musikken fra forestillingen og et teatersæt, hvor de sociale kompetencer, der kræves for at gå i teatret, også kunne øves hjemmefra.

Grøn Guide Karen Stevnbak Andersen og motorikekspert Paula Martinez har bidraget til indholdet i posen.

Efter forestillingen fik børnene lov til at møde cykelmyggen, der viste, hvordan man kan begynde lige så forsigtigt at øve sig på cykeltricks.

jesl

Publiceret 15 May 2019 17:21

Gud, høst og folkedans hos Sankt Lukas

De fremmødte til gudstjenesten i Sankt Lukas Stiftelsens kirke søndag 15. september klokken 10.30 bliver nok overraskede - med mindre de selvfølgelig har læst de her linjer.

Netværkshuset fylder 20 år: "Det vigtigste, vi kan gøre, er at tage ordentligt imod de mennesker, som kommer"

Dels vil der blandt kirkegængerne sidde folk i flotte folkedragter. Der vil også være børn og voksne, der lægger ’høstudbytte’ op foran alteret; nødder, æbler, appelsiner, hjemmebagte småkager med mere for at sige tak for alt det, vi har fået i årets løb.

Afgående rektor på GHG: "Da jeg kom hertil, var jeg ved at gå igen"

Der skal nemlig afholdes høstgudstjeneste. Bagefter er der høstgilde. Derfor folkedanserne, der atter kommer fra Glad Dans i Gladsaxe. Der er også en let frokost med kage og kaffe inkluderet i prisen på 50 kroner for voksne og gratis for børn. Alle er velkomne. Kapp