Renoveringen af Lyngbyvejen skrider frem. Nu holder man sommerferie. Pressefoto

Renoveringen af Lyngbyvejen skrider frem. Nu holder man sommerferie. Pressefoto

Halvvejs med renovering af Lyngbyvejen

Per 1. august vender NCC tilbage for at begynde på anden etape i sydgående retning

Hercules Fundering fra NCC afleverer nu første etape af renoveringsprojektet på Lyngbyvejen i Gentofte.

"Tiden har sat sine tydelige spor på den trafikerede Lyngbyvej, hvor de nuværende spunsvægge fra 1971 trænger til forstærkninger. Derfor har Hercules Fundering siden februar arbejdet på fuld kraft med at styrke de eksisterende spunsvægge med nye jordankre. Opgaven er en hovedentreprise for Vejdirektoratet, som omfatter forstærkning af den eksisterende spuns, hvor Lyngbymotorvejen krydser Dyssegårdsvej i Gentofte," skriver NCC i en pressemeddelelse.

”Vi er netop blevet færdige med den første etape og holder pause i sommerferien, så vi ikke generer beboere og trafik hen over sommeren. Vi vender tilbage på pladsen 1. august, hvor vi begynder på anden etape i sydgående retning”, siger Frederik Rebenstorff Abildtrup, produktionsleder i Hercules Fundering, NCC Industry.

Udover jordankre etablerer Hercules Fundering forstærkningspæle på forsiden af spunsen på dele af strækningen, da de eksisterende spunsprofiler ikke er dybe nok til at have tilstrækkelig lodret bæreevne. Dette sikrer Hercules Fundering ved at svejse pælene fast til spunsprofilerne, skriver NCC i deres pressemeddelelse.

Kapp

Publiceret 20 July 2019 09:30