Ny cheftræner til volley-damer: "Vi skulle kigge udenfor landets grænser for at finde en ny"

Coley Pawlikowski står i spidsen for Gentoftes bedste damehold i volley, når sæsonen 2019-2020 skydes i gang. Coley Pawlikowski kommer fra den amerikanske professionelle liga i USA, hvor hun det sidste stykke tid har stået for at organisere den nye liga.

Før hun kastede sig ud i at organisere den første professionelle volleyliga i USA, var Coley blandt andet head of delegation for USA Volleyball Women’s U20. Hun har mere end ti års trænererfaring fra forskellige universiteter i USA.

"Det er derfor en kvinde med stor erfaring med både at træne et hold, organisere hold og turneringer, der skal have Gentofte Volley uniformen på. Damerne fik i deres første sæson i ligaen et forrygende efterår med blandt andet sejr over Brøndby. Foråret blev ikke helt så meriterende, alligevel var det en klart godkendt sæson," skriver Gentofte Volley i en pressemeddelelse.

Listen over danske trænere, der vil stå i hallen fem gange om ugen, og som også har de færdigheder og den uddannelse, det kræver, er i bedste fald meget kort, og derfor måtte klubben søge bredt, fortæller formand Ulrik Hesse

”Vi var derfor ikke i tvivl om, at vi igen skulle kigge udenfor landets grænser for at finde en ny træner til holdet. Vi har haft nogle snakke med Coley, og hendes forståelse af volley er et rigtigt godt match til Gentofte Volley," siger han.

”Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme til Gentofte Volley for at være en del af programmet”, fortæller Coley, som kommer til Danmark i midten af august.

Kapp

Publiceret 22 July 2019 12:00