9.-11. august er der igen livsstilsmesse på Bernstorff Ridebane.

9.-11. august er der igen livsstilsmesse på Bernstorff Ridebane.

Stor livsstilsmesse på ridebanen kan opleves fra i dag

Med over 110 udstillere byder årets livsstilsmesse 9.-11. august på Bernstorff Ridebane, Jægersborg Allé 92, på lidt af hvert inden for livsstil.

Her vil man blandt nye udstillere og gamle kendinge kunne hente inspiration i tendenser inden for biler, rejser, bolig og design, haveindretning, kunst, mode, gourmet med mere.

Til de fartglade er der noget, uanset om man er til el-, hybrid eller benzinmotor, hvor man kan prøve at sætte sig i en lækker Porsche eller prøvekøre en af de nye modeller fra Hyundai.

Smagssanserne kan man udfordre blandt de mange udstillere med vin, chokolade, delikatesser, special øl, økologisk kaffe, champagne, italienske specialiteter m.m.

Og så kan man hente rejseinspiration hos Discovery Travel, eller hoppe i et shelter hos Rahbeck Furniture, som giver mulighed for at holde ferien i egen baghave.

"Flere udstillere byder på lækre smagsprøver, mad og drikke - der er derfor rig mulighed for at nyde sin frokost i de smukke omgivelser, og få slukket tørsten, mens man går på opdagelse blandt de mange udstillere, udtaler direktør for CHPevent Claus Petersen i en pressemeddelelse.

Livsstilsmessen har åbent fredag kl. 15-19, lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 10-16.

Entré 100 kr., børn (4-12 år) 25 kr., børn (0-3) gratis.

jesl

Publiceret 03 August 2019 12:56