Åbent hus: Kom og få en gratis SUP-tur i Hellerup Sejlklub

14. August kan du prøve Stand Up Paddle - SUP - helt gratis

Onsdag 14. august har du mulighed for at prøve Stand Up Paddle - SUP.

Det sker fra klokken 16 til 19 på stranden i Hellerup. Sejlklubben holder åbent hus, så du og din familie kan komme og prøve om SUP er noget for dig. Sejlklubben har våddragter, veste og selvfølgelig boards til udlån.

Hellerup Sejlklub er i færd med at opbygge en SUP-afdeling, som både skal indeholde hygge SUP-ture i lokalområdet og andre steder, deltagelse i DM med mere.

Der afholdes fælles træning to gange om ugen fra enten stranden i Hellerup eller fra Hellerup Havn. Mandag og onsdag for voksne og tirsdag og torsdag for børn.

Kapp

Publiceret 13 August 2019 17:23

Gud, høst og folkedans hos Sankt Lukas

De fremmødte til gudstjenesten i Sankt Lukas Stiftelsens kirke søndag 15. september klokken 10.30 bliver nok overraskede - med mindre de selvfølgelig har læst de her linjer.

Netværkshuset fylder 20 år: "Det vigtigste, vi kan gøre, er at tage ordentligt imod de mennesker, som kommer"

Dels vil der blandt kirkegængerne sidde folk i flotte folkedragter. Der vil også være børn og voksne, der lægger ’høstudbytte’ op foran alteret; nødder, æbler, appelsiner, hjemmebagte småkager med mere for at sige tak for alt det, vi har fået i årets løb.

Afgående rektor på GHG: "Da jeg kom hertil, var jeg ved at gå igen"

Der skal nemlig afholdes høstgudstjeneste. Bagefter er der høstgilde. Derfor folkedanserne, der atter kommer fra Glad Dans i Gladsaxe. Der er også en let frokost med kage og kaffe inkluderet i prisen på 50 kroner for voksne og gratis for børn. Alle er velkomne. Kapp