DEBAT:

’Naturkatastrofen’ i Charlottenlund Skov

Jens Thorold, Ejgårdsparken 7, Charlottenlund

Jeg læste i sidste uge Jytte Petersens indlæg om forholdene i den nordvestlige del af vor ellers dejlige Charlottenlund Skov.
Der har været flere tidligere indlæg om sagen, og jeg er helt enig i, at området ser ud som om, der har været en naturkatastrofe. Som det er nu, havde det været bedre ikke at rydde og beskære. Nu er der gigantiske dynger af store og små afklippede grene samt småtræer, som i den grad skæmmer naturen.
Dette har ikke noget med 'der må gerne ligge dødt ved til naturligt henfald' i skoven at gøre. Dette er skovsvineri af værste skuffe.
Og det kan da heller ikke passe, at der skal sidde en eller anden 'skovknallert' i Naturstyrelsen og bestemme, at tusindvis af Charlottenlund-borgere skal se på dette rod i årevis fremover, når de går tur i deres lokale skov.
Der skal selvfølgelig ikke støvsuges, og der må også gerne henligge en vis mængde kvas og stammer til insekter og andre dyr, men dette er helt klart alt, alt for meget.
Hvis det ikke er kommunens sag, må den, da den jo er borgernes serviceorgan, tage fat i andre relevante myndigheder og sørge for orden i tingene. Men her skal man nok ikke forvente så meget, da det vist er samme afdeling, som også står for 'at løse' parkeringsproblemer, storskraldshensætning og lignende i kommunen.
En ansvarlig politiker, måske endda en borgmester, burde gå turen på stien fra Gyldenlundsvej og ned langs bagsiden af haverne på Norasvej. Og så gå hjem på rådhuset og slå i bordet.

Publiceret 15 June 2017 15:00

SENESTE TV