DEBAT:

Velkommen til den virkelige verden

Af Elizabeth Kristensen, Gardes Allé 6, Hellerup

Hvad foregår der i vores kommune? Det er svært at vide, for ingen tør åbenbart tage et ansvar.
Hvem er ansvarlig for Ortopædkirurgisk afsnit 20 på Gentofte Hospital?
Til orientering er det der, hvor 30-40 af vores flygtninge bliver placeret på ubestemt tid. Jeg tog forbi og oplevede forholdene. De er katastrofale! - Det er ikke beboernes skyld, men de, som er ansvarlige for vore flygtninge i kommunen.
Det gælder om at skabe så velfungerende og trygge forhold som muligt. Kun derved kan vi gøre os håb om en anstændig integration til fordel for alle. Den mulighed giver Ortopædkirurgisk afsnit 20 ikke!
Hans Toft har længe forsøgt at undgå at tage ansvar for kommunens andel af flygtninge. Kan vi borgere virkelig være stolte af det - i en ressourcefuld kommune og i en verden med så stort behov for medmenneskelighed?
Nu gik den ikke længere - fordi kvoten er ankommet. Nu må og skal vi sørge for, at vore flygtninge har forhold, hvor de får en chance for at blive en positiv del af vores privilegerede samfund - for det er det, de ønsker!
De er indstillet på at arbejde hårdt for at bygge en ny fremtid op, hvis vi giver dem chancen, og ikke blot anbringer dem under så ringe forhold.

Publiceret 20 July 2017 20:00

SENESTE TV