DEBAT:

Ulykker på Klampenborgvej

Gabriel Pedersen, Skovbakkevej 23, Charlottenlund

Trafikuheld på Klampenborgvej sker jævnligt. Forleden opstod et nyt et af slagsen med tre implicerede biler ved T-krydset mod Enghavevej.
I 2016 var der to alvorlige ulykker akkurat samme sted. Også krydset ved Ermelundsvej er ulykkesplaget, og tidligere i år var der her to biler, som kørte sammen, dog uden personskade.
Værre gik det i 2014, hvor en 89-årig kvinde blev dræbt. I 2012 var det en rytter til hest, som blev ramt. Det var dog kun hesten, som måtte lade livet.
Året før blev en anden hest ramt, men den overlevede. Der er anbefalet 40 km/t i svinget ved Enghavevej, men det bliver sjældent efterkommet på trods af dårligt udsyn. I øvrigt findes der intet fodgængeroverfelt ved overgangen mellem Slotsvej og Dyrehaven, på trods af, at mange fodgængere, cyklister og ryttere til hest krydser vejen her.
Måske er det på tide med et af følgende tiltag: 1: sænke hastighedsgrænsen på strækningen, som dækker de mest ulykkesplagede områder. Eller 2: lave lyskryds, hvor Ermelundsvej/Enghavevej møder Klampenborgvej. Med den nuværende ulykkesfrekvens på strækningen går der sandsynligvis ikke lang tid, før der opstår nye tragiske uheld.

Publiceret 04 August 2017 14:00

SENESTE TV