DEBAT:

Den røde løber rulles ud for utryghed og kriminalitet

Jørgen Gammelgaard, Fragariavej 9, Hellerup

Under overskriften ”Integration handler om flygtninge” påstår administratoren i Venligboerne, at der ikke er nogen tvivl om, hvad en flygtning er. Det er forkert.

Der står ikke et ord i eksempelvis Flygtningekonventionen om, hvordan det enkelte land skal gennemføre konventionen. Der står i realiteten heller intet om, hvordan begrebet forfølgelse skal fortolkes, og dermed hvornår man er flygtning. I Japan har man valgt en måde at fortolke konventionen på, der indebar, at Japan i 2015 kun accepterede 27 asylansøgninger ud af 7500 ansøgninger. En flygtning er derfor, hvad det enkelte land politisk vælger at definere som en flygtning.

Formentlig er det få af de personer, der over de seneste år er ankommet til Danmark, der er flygtninge i flygtningekonventionens forstand. For det første er Danmark ikke det første modtagerland, som flygtningene er kommet til. For det andet er der i konventionen tale om, at man skal være individuelt forfulgt – det er ikke nok at komme fra et uro- eller endog krigshærget område, og det er ikke nok ikke at bryde sig om at gøre militærtjeneste i Eritrea. Endelig er det sådan, at et suverænt land naturligvis skal tage hensyn til landets egen velfæld, sikkerhed og stabilitet. Når indvandrerbander gør først Malmø og nu København til byer i nærmest undtagelsestilstand kan ingen konvention tvinge Danmark til at modtage flygtninge, vi ikke ønsker.

Sammenhold også det med, at alle tal fra Danmarks statistik viser, at flygtninge er ekstremt mere kriminelle end gennemsnittet i Danmark.

Borgmester Hans Toft inviterer og Venligboerne ruller den røde løber ud for usikkerhed, kriminalitet, øget utryghed, vagtværn, højere mure om husene. Kort sagt, et fattigere og bekymret lokalsamfund så langt man kan se ud i fremtiden. Det er en meget stor skyld begge er ved at påtage sig.

Publiceret 29 August 2017 16:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV