DEBAT:

Hvis vogn er Villabyerne spændt for?

Andreas Weidinger , kandidat til kommunalvalget for konservative

"På Hellerupvej må flygtninge leve med støj,” skriver Villabyerne 12. september. Oven i købet med store bogstaver på forsiden. Og Jeanne Toxværd fra Enhedslisten er ikke sen til at kalde det “uanstændigt”.
Hvad der i virkeligheden er uanstændigt er, at Villabyerne forvrænger virkeligheden i en meget tendentiøs artikel.
For er der støj på Hellerupvej? Nej. Klager flygtningene over støj? Nej.
Tværtimod udtaler en af flygtningene længere inde i avisen, at “det gode ved at bo her er, at der er stille og roligt”.
Allersidst i artiklen fremgår det så, at “alle de nye vægge på skolen opfylder de gældende lydkrav til vægge i boliger”, det vil sige, de er tykke nok, og der er isolering i dem, og at alle love og regler er overholdt.
Man får desværre den tanke, at Villabyerne er spændt for en politisk vogn. Alternativt er der tale om umanerlig dårlig sensationssøgende journalistik til skade for vores demokratiske samtale i Gentofte.
Hvad enten det er det ene eller andet, der gør sig gældende, må jeg konstatere, at Villabyerne undervurderer sine læsere.

Kære Andreas Weidinger.
Villabyerne er skam ikke spændt for nogen vogn, og vi undervurderer heller ikke vores læsere. Men spørgsmålet er, om du i virkeligheden gør dig skyldig i netop den disciplin.
Bekymringen for støjniveauet på Hellerupvej, når alle beboere er flyttet ind, er ikke noget, vi har fundet på. Den er skam reel og bliver udtrykt i artiklen af Abraham.
Villabyerne sætter kritisk fokus på den midlertidige placering af flygtninge i Gentofte, og det er et emne, der interesserer mange af vores læsere. /Redaktionen

Publiceret 19 September 2017 16:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV