DEBAT:

Tak for god behandling

Allan Kleinert, Krøyersvej 29, Klampenborg

Vi skal huske at rose hinanden i hverdagen og ikke bare brokke os, når tingene ikke går, som vi forventer det.
Jeg vil gerne her gennem Villabyerne sige en stor tak til Gentofte Hjemmepleje, Tranehaven og PUK's Hjemmehjælp for den store, kærlige og gode pleje, min gamle mor Vibeke Kleinert på over 95 år fik de sidste år, især her i sommer og i august måned, inden hun sov ind på Tranehaven efter at have boet i kommunen hele livet.
Vi er så heldige her i Gentofte Kommune at have et meget højt serviceniveau over for vores ældre medborgere. Når jeg taler med min omgangskreds, der bor i andre kommuner her i København, bemærker man straks, at standarden er meget høj her i kommunen.
Tak skal der lyde til det meget kærlige og dygtige personale, der var med til at hjælpe en ældre medborger til en værdig hverdag.
Gentofte Hjemmepleje og PUK's Hjemmehjælp stod altid klar morgen og aften, med meget dygtige medarbejdere, der var deres ansvar bevist.
På Tranehaven stod alle klar med hjælp og genoptræning efter en operation, men min gamle mor havde ikke flere kræfter, så de sidste uger fik hun en fantastisk omsorgsfuld og kærlig pleje.
Når jeg takkede personalet på Tranehaven, så de på mig og sagde: 'Vi gør da bare vores arbejde'.
Den slags medarbejdere skal vi huske at sætte pris på. Det er mennesker, der gør en forskel.

Publiceret 28 September 2017 07:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV