DEBAT:

Fibernet eller stenalderbredbånd

Anders Probst, Vangedevej 35

Jeg kan forundre mig over at vi stadig stavnsbundne til en stenalder internet forbindelse (max 20 MBit bredbånd leveret via kobber telefonkabel).

Nærmeste knudepunkt er Adolfsvej ved Gentofte Apotek. Det er langt når vi måler på internet via bredbånd (telefonkabler).I realiteten er det max 12-15 MBit på en god dag. Når man er en familie på 4 med Tablets, Mobiltelefoner, bærbare computere etc., så er det bare laaangsomt.

Vi bor på Vangedevej ca. 500 m. fra DONG - og hele Vangedevej har været gravet op i forbindelse med fjernvarme installation for et par år siden.

At lægge et fiberkabel ned i samme ombæring ville have været en nem sag.

Hvordan kan det være, at vi fortsat skal døjes med en så elendig infrastruktur når det kommer til internet forbindelser i Gentofte Kommune ?

I dag er arbejde og hjemmeliv i mange brancher smeltet sammen - jeg arbejder selv ofte hjemmefra, og er frustreret over at mit internet kører som et offentligt transportmiddel i myldretiden.

Jeg kan som udgangspunkt ikke få hurtigere Internet, for det tillader infrastrukturen ikke - 500 m. fra DONG ?

Jeg forstår det ganske enkelt ikke. Har Gentofte Kommune ingen strategi og forståelse for hvad det betyder for infrastruktur når det gælder den digitale udbyggelse for borgerne ?

Publiceret 05 October 2017 18:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV