DEBAT:

Angående støjgener fra Hal 5

Merete Fischer, Strandvejen 218A, Charlottenlund

Det var desværre meget forudsigeligt, da jeg skrev mit indlæg i Villabyerne den 20. september, at alle de beboere i Skovshoved, som IKKE var generet af musikstøjen fra den nye café Hal 5, selvfølgelig ville forsvare det nye projekt og ønske det velkommen.
Det er bestemt ikke for sjov, at man klager over støjgener.
Det gør man først der, hvor man ikke kan holde det ud længere, for det er jo desværre frygteligt upopulært at klage over støj i det hele taget, og man ved med sikkerhed, at begrebet forståelse (solidaritet) er en by i Rusland.
Der er en læser, der bor på Søndre Havnevej, som skriver, at hun ikke kan høre Hal 5 og at hun derfor byder projektet velkommen. Nu ligger Søndre Havnevej ca. 200 meter væk fra Hal 5, og der ligger ca. 10 røde træhuse plus et murstenshus mellem caféen og Søndre Havnevej, som bremser lyden.
Vi er desværre mange, som bor lige foran Hal 5. Vi kan se hallen fra vores vinduer, da der er helt åbent udsyn, og vi har ingen andre bygninger til at begrænse lyden, og det åbne grønne areal bærer den høje musik rent ind i husene.
Lyd er en underlig størrelse og især i Skovshoved, da den høje skrænt kaster lyden tilbage og uforudsigeligt rundt i byen.
Hal 5 er udmærket som café, så jeg er ikke 'bare imod' stedet.
Men det må være logik for burhøns, at det ikke er til at leve med, at man (fra næste år måske) hver fredag og lørdag aften i fem sommermåneder skal belemres med urimelig høj musik til over midnat.
For selvom festerne i Hal 5 ikke generer de fleste i Skovshoved, så er det ikke rimeligt bare at blæse på alle de mennesker, som beklageligvis virkelig bliver meget generet!

Publiceret 12 October 2017 17:00

SENESTE TV