DEBAT:

In memoriam og til overvejelse

Aage Pedersen, civilingeniør, pensioneret docent ved DTU, Stænget 1A, Gentofte

Det er trist, at Lisbeth Winther ikke er hos os mere.
Jeg havde den glæde at nå at få et samarbejde med hende, blandt andet vedrørende plastindsamling og genanvendelse, og fik dermed et indtryk af hendes evner og styrker i forbindelse med samarbejder.
Det var derfor en stor overraskelse, at den konservative gruppe i byrådet enstemmigt besluttede at skille sig af med hende. Endnu større blev overraskelsen, da en række af de samme medlemmer, der stemte hende ud, efterfølgende har berettet om hendes kvalifikationer og hendes positive virke, som det fremgår for eksempel i de seneste udgaver af Villabyerne.
Hvordan kan det være, at Lisbeth Winther nu bliver rost i så høje toner, ikke alene af en lang række af hendes tidligere samarbejdspartnere, men også af den konservatives gruppes medlemmer, der kort tid forinden havde ekskluderet hende?
Hvad er rationalet bag eksklusionen af den samtidigt højt besungne politiker?
Uanset at spørgsmålet er vigtigt at få besvaret, specielt med tanke på det forestående valg til kommunalbestyrelsen, er det indtil nu et åbent spørgsmål.
Men måske risikerer vi, at svaret fortsat vil forblive 'blowing in the wind', men uanset dette, må det give anledning til alvorlige overvejelser blandt alle kommunens borgere.

Publiceret 09 November 2017 14:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV