Et udpluk af læserbrevet fra Ida Boesen i sidste uge.

Et udpluk af læserbrevet fra Ida Boesen i sidste uge.

DEBAT:

Find gerningsmanden!

Af Peter Nissen, Skovvej 31. Gentofte

Tak til Villabyerne, der har offentliggjort Ida Boesens læserbrev om 'Ukrudt i parken' (Villabyerne 24. april, red.). Tilsyneladende et mindre problem, men så er det netop, at vi bør være på vagt.

I modsætning til Hr. Nicolas Cornill de Limousin, der i Villabyerne med utrættelig iver belærer Gentoftes borgere og denne gang prædiker tilgivelse, synes jeg ikke, vi skal lade dette hærværk gå upåtalt hen.

Utilbørlig seksuel adfærd i automobiler, laden hånt om parkeringsreglerne, upassende bemærkninger om vores folkevalgte og nu dette, afslører at selv her i kommunen, er der utilpassede individer – måske fra Udkants Gentofte - der lader hånt om de gamle dyder. Men nu må det være nok.

Vi må gribe om nældens rod og finde gerningsmanden, før uvæsnet breder sig. Kunne Hjemmeværnet ikke i en periode bevogte parkerne for at forhindre en gentagelse og dermed sende et klart signal om, at vi er på vagt? Vigtigst er det, at gerningsmanden findes og straffes, ellers bevæger vi os ind på en glidebane.

Dette er oplagt en politisag. Hvad bliver ellers det næste? Skal vi opleve, at den smukke rosenhave i Bernstorffsparken bliver skændet med hampeplanter? Nej, vi må sætte hælene i.

I urolige tider som disse er det vigtigt, vi står sammen om danske værdier som fanen, kongehuset og forsvaret og bekæmper hærværksmænd. Ellers har de vundet!

Publiceret 03 May 2018 20:00

SENESTE TV