Der mangler tøjcontainere i Gentofte Kommune, mener en læser. Arkivfoto

Der mangler tøjcontainere i Gentofte Kommune, mener en læser. Arkivfoto

DEBAT: Tøjcontainere til Charlottenlund og Ordrup

Tina Payne, Annettevej 4, Charlottenlund

Tina Payne, Annettevej 4, 2920 Charlottenlund.

Vi mangler tøjcontainere i området, i særdeleshed i Charlottenlund (der findes to små bag Irma på Jægersborg Allé) og i Ordrup, hvor der ikke er nogen. Vi er mange i området, som ikke har bil og deraf ikke kan aflevere tøj i de få lokale genbrugsbutikker.

Det er en god måde at støtte Røde Kors, Lions og Red Barnets drift. Mit håb er, at en læser her kan trykke på de rigtige knapper og foranledige opstilling af containere på nogle af vores mange p-pladser, f.eks. bag de lokale Menyer og Fakta.

Publiceret 24 August 2018 21:17

Gud, høst og folkedans hos Sankt Lukas

De fremmødte til gudstjenesten i Sankt Lukas Stiftelsens kirke søndag 15. september klokken 10.30 bliver nok overraskede - med mindre de selvfølgelig har læst de her linjer.

Netværkshuset fylder 20 år: "Det vigtigste, vi kan gøre, er at tage ordentligt imod de mennesker, som kommer"

Dels vil der blandt kirkegængerne sidde folk i flotte folkedragter. Der vil også være børn og voksne, der lægger ’høstudbytte’ op foran alteret; nødder, æbler, appelsiner, hjemmebagte småkager med mere for at sige tak for alt det, vi har fået i årets løb.

Afgående rektor på GHG: "Da jeg kom hertil, var jeg ved at gå igen"

Der skal nemlig afholdes høstgudstjeneste. Bagefter er der høstgilde. Derfor folkedanserne, der atter kommer fra Glad Dans i Gladsaxe. Der er også en let frokost med kage og kaffe inkluderet i prisen på 50 kroner for voksne og gratis for børn. Alle er velkomne. Kapp