Debat: Spekulationsbyggeri er da yt

Karen Leth, Enighedsvej 5b, Charlottenlund

Nu har nogle få mennesker fået den lukrative ide, at der skal bygges 106 nye, dyre lejligheder på "Loppegrunden" nær stationen, lige op ad Forstbotanisk have. Er det virkelig dét, man fra kommunens side mener, at vores by har brug for?

I en tid, hvor vores klima skriger på bæredygtige løsninger, og hvor ensomhed i samfundet er et stigende problem, vælger man at spolere det nok mest bæredygtige og samlende foretagende overhovedet i hele kommunen; Charlottenlund loppemarked.

Lad os nu istedet få skabt nogle samlingsteder, hvor dialog og god kontakt mellem alle typer af borgere – unge og ældre – kan finde sted. Her i kommunen har vi brug for at styrke den demokratiske dialog, bæredygtigheden og nærværet. Det er fremtiden. Det er den vej, vi skal som samfund,

Vi er en gruppe borgere, som lige nu arbejder på et alternativt forslag til det planlagte byggeri. Vi vil gerne inddrage lokalsamfundet i beslutningen om, hvad der bedst styrker vores fællesskab, og inviterer derfor til en workshop, hvor vi kan diskutere vores ideer til, hvordan "Loppegrunden" og området omkring kan udvikles til fælles glæde.

Udmelding om tid og sted for workshoppen meldes ud snarest.

Indtil da, besøg gerne:

http://www.sharinggentofte.dk/

Publiceret 30 August 2018 10:33

SENESTE TV