Det er på denne grund ved Charlottenlund Station, hvorpå der planlægges byggeri. Arkivfoto

Det er på denne grund ved Charlottenlund Station, hvorpå der planlægges byggeri. Arkivfoto

DEBAT: Stor opstandelse mod Byudvikling i Charlottenlund – uha da!?

Hanne M.Olsen Stolpehøj 52, st.tv

DSB har valgt at sælge et forurenet tidligere rangerareal til en privat ejendomsudvikler : Ejerboligerne skal vel sørge for parkering på egen grund iflg. kommunens almindelige regler, de kan også gå sammen om et undejordisk P-anlæg. Delebiler og fælles EL-bil ladestandere er også oplagte løsning er, har læserbrevsskriverne ikke fattet behovet for omstilling af bl.a. transportsektoren??

De resterende (25%) af boligerne bliver finansieret som alment byggeri. Disse familie-og ungdomsboliger bliver så dyre, at evt. bil-lån vil være en unødvendig udgift, da nærmeste nabo jo er en S-togsstation, og anden kollektiv transport som busser er på stationspladsen!!! Vi har supercykelstier og flere er under bygning.

Med hensyn til ungdomsboliger står der i hvert fald 800 unge på venteliste, og hysteriet omkring stadionområdet har flyttet boligproblemet ud i flere små kroge af vor kommune. De unges forældre kunne jo huse dem under uddannelse, så gruppepresset på at flytte tidligt hjemmefra blev mindre.

Bak vor kommune op i konstruktive løsninger i stedet for det formålsløse brok.

Det findes der da løsninger på : Ejerboligerne skal vel sørge for parkering på egen grund iflg. kommunens almindelige regler, de kan også gå sammen om et undejordisk P-anlæg. Delebiler og fælles EL-bil ladestandere er oplagte løsning er, har læserbrevsskriverne ikke fattet behovet for omstilling af bl.a. transportsektoren??

Publiceret 21 September 2018 07:02

SENESTE TV