"Når det regner, som for eksempel for et par lørdage siden, er bladene glatte som brun sæbe. Det er utroligt, at vi i den ellers så pæne kommune skal have så megen snavs liggende... i årevis," skriver en læser i dette læserbrev. Modelfoto: Mostphotos

DEBAT: Rengøring af veje, cykelstier og fortov

Af
Hanne Salomon Hvistendahl,

Ordrupvej 92, 3. th.,

Charlottenlund

Hvor er det sjældent, at der bliver fejet op ved kantstenene. Der ligger bræmmer af visne og godt opblødte blade overalt på Ordrupvej.

Når det regner, som for eksempel for et par lørdage siden, er bladene glatte som brun sæbe. Det er utroligt, at vi i den ellers så pæne kommune skal have så megen snavs liggende... i årevis.

Det kan være vanskeligt at få fejet, når der holder biler langs kantstenene. Førhen spærrede man af og til af, så fejemaskinerne kunne komme til. Det er efterhånden mange år siden, at der er blevet gjort rent. I stedet for fejemaskinerne kunne man måske bedre komme til med en kost og skovl?

Der må være mange 'baktusser' i skidtet... ser kommunens folk mon slet ikke efter, om der bliver gjort rent der, hvor kommunen skal stå for arbejdet, og fører kommunen slet ikke tilsyn med, om grundejerne holder rent der, hvor de skal?

Kan vi mon håbe på handling? Vi betaler vel over skatten for, at der bliver holdt rent?

Publiceret 28 December 2018 09:55