Læserbrevskribenten fremviser her sin kreation. Privatfoto

Læserbrevskribenten fremviser her sin kreation. Privatfoto

DEBAT: Gentofte Først

Peter Nissen, Skovvej 31, Gentofte

Selvom guderne skal vide, at jeg er meget tolerant, må jeg indrømme, at jeg er træt af alle de københavnere, som man møder her i Gentofte. Det kan vel ikke være meningen, at man spinker og sparer for at flytte til Gentofte og så møder dem overalt.

Det er især i Bernstorffsparken, at man møder disse fremmede, der kommer masende, ofte med hunde af ubestemmelig herkomst. Begge parter skiller sig ud ved at puffe og mase. Og tøjet! Vorherre bevares. Måske medbringer de stoffer. Ja, det er ikke noget, jeg som sådan ved, men jeg har mine mistanker.

Skal vi bare finde os i at blive løbet over ende? Jeg savner politikere med handlekraft. Den tidligere så handlekraftige borgmester Hans Toft er tilsyneladende kun optaget af at skaffe boliger til ungdommen, der i forvejen bliver pakket ind i vat og bomuld. Hvem tænker på os villaejere, der bliver flået af alle mulige 'åh så fattige' kommuner i Jylland, hvor ingen formår at få hænderne op ad lommerne. Men kræve ind, det kan de!

For nu ikke bare at beklage mig, så foreslår jeg, at Bernstorffsparken som et første skridt lukkes for udenbys hunde, som så glimrende kan luftes i Vestskoven, hedder den vist.

Jeg er ikke bange for at sige Gentofte Først, som man kan læse på min sidste kreation. Godt nytår til alle i Gentofte.

Publiceret 23 January 2019 08:00