Pia Kjærsgaard
Dansk Folkeparti

Pia Kjærsgaard Dansk Folkeparti

DEBAT: Pia K kan takke sig selv og DF for uhyggelig udvikling

Af Torben Wilken, Stolpegårdsvej 14 B, Gentofte

Når Dansk Folkeparti ved Pia Kjærsgaard (MF) her i Villabyerne skriver om indbrud i Gentofte, så kan hun kun takke sig selv og DF for denne uhyggelige udvikling.

Sandheden er jo den enkle, at politiet kun kan være ét sted på samme tid. De mange nye opgaver udtynder antallet af kyndige kriminalpolitifolk, der knokler hver uge med opklaring af også nye indbrud i privathjemmet hos almindelige, pæne og ordentlige Gentofte-borgere.

De, som bare én gang selv har prøvet chokket ved synet af 'ubudne gæster', de ved hvor svært det er at komme sig over oplevelsen, ydmygelsen, krænkelsen. Derfor var det en politisk katastrofe, da Dansk Folkeparti fik presset Folketinget til at genindføre grænsekontrol i Danmark. Det flyttede mange politifolk til grænsen mellem Danmark og Tyskland

Statistikken viser den negative effekt. Læg hertil, at fruen selv, efter et provokerende offentligt besøg på Nørrebro sammen med pressen, følte sig så forulempet, truet i en sådan grad, at hun herefter har fået permanent politibeskyttelse. Det koster mange politibetjent-timer, hvis sandheden nu skal fremlægges.

Mon Pia Kjærsgaard vil fortælle alle andre, hvor mange fuldtidsbetjente og andre, der fra 'Nørrebrobesøget' frem til nu er brugt, fordi fruen skulle provokere ved privatarrangementet. Fruen kom slet ikke til skade, men følte det ubehageligt. Tænk, hvis man havde bare den mindste selvkritik i retorikken om de fremmede især. 'Der er os og så de andre'.

De forskellige muslimske trosretninger, lige så mange som i den kristne trosretning, hvor Tidehverv er en yderst radikal afart af Indre Mission med Søren Krarup, tidligere MF i Folketinget for Dansk Folkeparti. Tænk, hvis vi, som kender til aktiviteterne, begyndte at drive hetz mod disse mennesker, sådan som DF gør det mod alle muslimer over én kam. Man græmmes som dansker virkelig.

Publiceret 24 January 2019 17:00