Pia Kjaersgaard

Pia Kjaersgaard

DEBAT: Verden vendt på hovedet

Af
Pia Kjærsgaard

MF

Dansk Folkeparti

formand for Folketinget

Torben Wilken præsterer her i avisen at vende verden fuldstændig på hovedet, når han gør grænsekontrollen ansvarlig for indbrudsbølgen her i kommunen, og det kan kun skyldes, at Torben Wilkens politiske præferencer som et kalejdoskop forvrænger hele hans virkelighedsopfattelse.

Sagen er, at grænsekontrollen er særdeles effektiv. Af tal, som blev offentliggjort ved månedens begyndelse fremgår det, at kontrollen har ført til afvisning af 7.132 personer, beslaglæggelse af 801 våben og 5.479 sigtelser. Det er svært at se, at de politimæssige ressourcer kan anvendes bedre andre steder. I øvrigt er det ikke udelukkende betjente, som foretager kontrollerne, men også dygtige folk fra Hjemmeværnet.

Det er derfor en logisk fejlslutning at kæde grænsekontrollen sammen med fredelige borgere, der får deres hjem endevendt af ubudne gæster her i kommunen, når sandheden snarere er den, at en øget kontrol -specielt ved udrejse af landet - vil medvirke til at afhjælpe indbrudsbølgen. Imidlertid nærer jeg ingen forventning om, at den slags saglige argumenter bider på en person, hvis konklusioner er foretaget på forhånd.

Men trist er det dog, at Torben Wilken rammer hovedet på sømmet ved at demonstrere sin foragt for såvel demokrati som ytringsfrihed, når han kæder personbeskyttelse af mig som politiker sammen med forbrug af politiets ressourcer. Det er slet ikke politikeren selv, der afgør, hvad denne har brug for af beskyttelse, det er faktisk politiet, som selv foretager disse vurderinger på baggrund af et konkret trusselsbillede.

Torben Wilken afslører dermed også tydeligt, at hans egentlige ærinde såmænd ikke er den effektive bekæmpelse af indbrudstyverierne her i kommunen, men derimod at byde Villabyernes læsere på et forslidt arsenal af floskler om alt fra Dansk Folkeparti, Tidehverv og Indre Mission til muslimer, og hvad han ellers får vrøvlet om – men som absolut intet har med sagen at gøre.

Publiceret 07 February 2019 21:00

SENESTE TV