Arkivfoto

Arkivfoto

DEBAT: Jeg tror nok, at det hedder demokrati

Af
Walther Johansen

Ordrup Jagtvej 26B

Charlottenlund

Efter den lange og ulige debat vil jeg også fremsige min mening om Forstbotanisk Have.

Jeg mener aldrig, at det har været offentlig oplyst helt præcist, hvad DSB har betalt for købet af 'loppegrunden', eller hvad DSB har betalt i leje. Ja, for hvordan kan DSB så sælge noget, man ikke ejer? Med hensyn til at 'flytte' Forstbotanisk Have, som der har været foreslået, er det da lige så tåbeligt som at flytte Christiansborg til øen Lindholm. Nej, selvfølgelig skal haven blive, hvor den er. Den er et stykke af vor fælles kulturarv.

Og så et forslag. Var det ikke muligt at lave nogle små sedler med JA foroven og et NEJ forneden. Som udleveres i forbindelse med det kommende folketingsvalg, så kan man stemme og blive klogere på, hvordan den virkelige mening er.

Udgiften til sådan en lille lap papir må vel være begrænset. På den måde får man også svar fra alle os gamle, som ikke ved, hvad en computer og Facebook er for noget. Jeg tror nok, at det hedder demokrati.

Til slut tak for ødelæggelsen af den smukke Rosenhave. Nu slipper man da for den lange tur helt til Hellerup Havn samt slipper for ærgrelsen over at se en ødelagt have.

Publiceret 20 February 2019 15:18

SENESTE TV