Frederik Rask og Nikolaj Hoffmann Buhl har fået blod på tanden til flere stævner, efter de endte i kvalifikationsserien.
Frederik Rask og Nikolaj Hoffmann Buhl har fået blod på tanden til flere stævner, efter de endte i kvalifikationsserien.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokale sejlere i guldfelt på Mallorca

Frederik og Nikolaj fra Skovshoved- og Hellerup Sejlklub har sejlet deres hårdeste felt nogensinde

Frederik Rask og Nikolaj Hoffmann Buhl, som sejler den olympiske 49'er og er en del af Dansk Sejlunions take-off gruppe frem mod OL i 2020, har været på Mallorca for at sejle årets første Eurocup. Sejlerne kommer fra henholdsvis Skovshoved- og Hellerup Sejlklub.

“Det er absolut det hårdeste felt, vi nogensinde har sejlet kapsejlads i. At se, at vi kan sejle helt op med de bedste sejlere i verden, giver os en god tro på store fremtidige resultater,” siger Nikolaj Hoffmann Buhl i en pressemeddelelse.

Blod på tanden

Det lykkedes drengene at komme i guldfeltet efter kvalifikationsserien, og i finalesejladserne blev det blandt andet til en fjerde- og en førsteplads. Dette placerede Frederik og Nikolaj som nummer 18 samlet og som12. bedste nation.

“Vi har fokuseret meget på at skulle komme i guldfeltet i år, så at nå dette allerede på årets første stævne er super dejligt. Det har givet os blod på tanden til at ville mere,” siger Frederik Rask.

 

srj

Publiceret: 18. April 2017 13:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere