Kajakholdet fra Skovshoved vandt over det finske landshold, men måtte ellers tage skuffede hjem fra stævne. Foto: Skovshoved Roklub
Kajakholdet fra Skovshoved vandt over det finske landshold, men måtte ellers tage skuffede hjem fra stævne. Foto: Skovshoved Roklub
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokomotiver tabte pusten

Danmarksmestre fra Skovshoved måtte tage til takke med en 12. plads ved årets første kajakpolostævne

2017's allerførste kajakpolostævne endte lunkent for Skovshoved Roklubs lokomotiver. Holdet, der er forsvarende danmarksmester i disciplinen, måtte nemlig tage hjem med en 12. plads fra turneringen, som blev afholdt af Odense Kajakklub.

Her mødte Lokomotiv Skovshoved både danske, tyske, finske og hollandske hold. Og selvom det lykkedes lokomotiverne at slå værtsholdet og det finske landshold, rakte indsatsen ikke til et mere tilfredstillende resultat.

Den nye cheftræner Bertram Storr-Paulsen valgte dog efterfølgende at fokusere på stævnets positive oplevelser.

"Som hold har vi draget utroligt mange erfaringer, og vores unge talenter har fået motivationen til at fortsætte det hårde arbejde mod toppen. Som træner fik jeg prøvet en masse forskellige taktikker og spillere af i denne turnering, hvilket betyder, at vi har masser af erfaringer, vi kan arbejde videre med i de næste mange måneder. Alt i alt en god weekend," siger han i en pressemeddelelse fra klubben.

Publiceret: 12. Januar 2017 10:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere