Fra venstre: August Holmgren, Caroline Fricke, Ida Krause, Christian Sigsgaard og Maria Jespersen.
Fra venstre: August Holmgren, Caroline Fricke, Ida Krause, Christian Sigsgaard og Maria Jespersen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Medaljehøst til Gentofte Tennis

GTK var på podiet i alle rækker. Sølv til Maria Jespersen og August Holmgren i single

De danske mesterskaber i udendørs tennis blev igen i år afholdt i Hareskov Værløse Tennisklub, hvor Gentofte Tennisklub var stærkt repræsenteret, hvilket resulterede i mange medaljer og flotte kampe.

Maria Jespersen og Christian Sigsgaard vand guld i mixdouble, og det samme gjorde Christian Sigsgaard og Benjamin Hannestad i herredouble.

Det blev til sølv for Maria Jespersen i damesingle, og August Holmgren vandt tre gange sølv; i herresingle, i mixdouble sammen med Caroline Fricke og i herredouble sammen med Philip Ørnø.

Christian Sigsgaard fik bronze i herresingle, og det samme gjorde Ida Krause og Patrick Kristensen i mixdouble. I damedouble vandt Ida Krause igen bronze sammen med Caroline Fricke, og duoen Cirkeline Lundberg og Divine Dasam Nweke hentede også en bronzemedalje hjem i damedouble.

Skuffet Jespersen

Trods den fine medaljehøst var skuffelsen til at tage og føle på efter damesinglefinalen, skriver klubben i en pressemeddelelse. Maria Jespersen spillede et brag af en kamp og havde Hannah Viller Møller fra HIK helt ude i tovene. Man kunne forvildes til at tro, at kampen var afgjort, da stillingen var 7-5, 5-3, 40-0 i Jespersens favør, men matchboldene blev afværget.

Ved 6-5 15-40 opstod chancen igen, men forpassede sig. Slutresultatet blev 5-7 7-6 (7-4) 6-3, og publikum blev forsikret om, at en tenniskamp ikke er afgjort, før sidste bold er spillet. srj

Fra venstre Philip Ørnø, August Holmgren, Benjamin Hannestad (KB) og Christian Sigsgaard.
Fra venstre Philip Ørnø, August Holmgren, Benjamin Hannestad (KB) og Christian Sigsgaard.

Publiceret: 01. September 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt