Politimænd og teknikere undersøgte stedet. Foto: Bjørn Nielsen, www.bpln.dk
Politimænd og teknikere undersøgte stedet. Foto: Bjørn Nielsen, www.bpln.dk
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mystiske skyderier ved Skovriderkroen

Lørdag aften blev der affyret 5-6 skud på parkeringspladsen ved Skovriderkroen. Politiet efterlyser vidner til den voldsomme hændelse

Af Kathrine Albrechtsen

Lyden af 5-6 skud lød fra parkeringspladsen ved Skovriderkroen lørdag aften kl. 22.08. Selvom politiet mødte talstærkt op med hundepatrulje og teknikere, var der mandag formiddag endnu ikke kommet opklaring i sagen.

Politiet fik en anmeldelse om skud på parkeringspladsen ved Skovriderkroen, men ingen gæster, der var på kroen den aften, har set noget eller nogen mistænkte komme eller forlade stedet, fortæller politikommissær og leder i organiseret kriminalitet, Klaus Madsen, fra Nordsjællands Politi.

Under skyderiet blev en parket bil uden passagerer ramt. Ejeren af bilen havde forladt stedet, inden politiet ankom.

“Vi har nu været i kontakt med bilens ejer, men det har på nuværende tidspunkt ikke kunnet bringe os videre i sagen. Der bliver skudt 5-6 skud mod parkeringspladsen, og det virker som en tilfældighed, at dette køretøj bliver ramt af det ene skud. Lige nu er der ikke noget, som indikerer, at det er banderelateret opgør,” siger Klaus Madsen til Villabyerne, og henviser til de seneste banderelaterede skyderier, der har fundet sted i København, senest på Nørrebro.

Nordsjællands Politi vil i deres videre efterforskning af skyderiet meget gerne høre fra gæster eller hundeluftere, som har set noget mistænkeligt enten før eller efter skyderiet lørdag aften.

Har du oplysninger i sagen, så ring til Nordsjællands Politi på tlf. 114.

Politiet mødte talstærkt op ved Skovriderkroen. Foto: Bjørn Nielsen, www.bpln.dk
Politiet mødte talstærkt op ved Skovriderkroen. Foto: Bjørn Nielsen, www.bpln.dk
Publiceret: 08. August 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt