Gigant-rabat på Bent Fabricius-Bjerres millionvilla

Tre millioner fra eller til. Det betyder åbenbart ikke det store for den stenrige komponist Bent Fabricius-Bjerre.
Kun to måneder efter han satte sin luksusvilla på Hambros Allé i Hellerup til salg, har han nemlig valgt at sænke prisen på det 389 kvadratmeter store palæ fra 38 mio. kr. til 35 mio. kr.
Det skriver Boliga Kendte.
Måske i håbet om at foråret vil løse op for den stilstand, der har ramt markedet for de allerdyreste villaer, eller måske for at kunne konkurrere med et andet pragtpalæ lidt længere henne ad samme vej, hvor tv-baronessen Caroline Flemings 261 kvadratmeter store hus er til salg for 25 mio. kr.
Begge huse har nu en kvadratmeterpris i omegnen af 90.000 kr., hvilket naturligvis begrænser køberskaren til en lille håndfuld rigmænd og -damer.
Bent Fabricius-Bjerres ejendom råder blandt andet over en grund på 2.175 kvadratmeter og en swimmingpool, mens Caroline Flemings hus kan byde på to balkoner, et tårnværelse og en etage, der ifølge mægleren er ideel til teenagebørn eller en au pair-pige.
Hambros Allé I Hellerup har lagt asfalt til nogle af danmarkshistoriens største hushandler, og den måske mest spektakulære af slagsen foregik i 2008 mellem to af landets mest kendte erhvervsfolk.
Her lagde den den tidligere mesterbokser og storinvestor Hans Henrik Palm 75 mio. kr. på bordet, da han købte Navision-milliardæren Erik Damgaards gigantiske luksuspalæ.
Se Bent Fabricius-Bjerres luksusvilla

Se Caroline Flemmings luksusvilla

null

Publiceret 20 March 2012 11:11