Til Fredags-SvømUd den 11. juli havde flere smidt våddragterne, bl.a. Ellen Garne, som ses i midten i rosa badedragt og en uoppustet 'havtaske' i hænderne.

Til Fredags-SvømUd den 11. juli havde flere smidt våddragterne, bl.a. Ellen Garne, som ses i midten i rosa badedragt og en uoppustet 'havtaske' i hænderne.

Find en svømmemakker og hop i havet

Mandag og fredag er der fællessvømning ved Charlottenlund Strandpark

Af
Annette Houman

Annette Houman

Har du lyst til at prøve kræfter med svømning i Øresund, men mangler en makker at svømme med, så har du muligheden for at finde én på dit eget niveau ved at møde op mandage kl. 18 og fredage kl. 17 på plænen ved Palo-kajakklubben på Charlottenlund strand.
Her mødes både erfarne og ikke så erfarne i åbent vand-svømning nemlig og tager en tur i bølgen blå. Og det er helt gratis, fortæller initiativtageren Ellen Garne, Hellerup.
"Vi forsøger at matche de, der møder op, efter deres erfaring. Vi svømmer typisk fra Palo til Hellerup Havn og retur, men man aftaler individuelt, hvor langt man vil svømme. Man bør aldrig svømme alene, derfor er det vigtigt at have en makker, måske to, så man kan holde øje med hinanden. Vi anbefaler også altid, at man gør sig synlig, f.eks. med en orange, oppustelig 'havtaske'", siger hun, der på skift med Therese Gunni tager imod på stranden.
Deltagelse sker på eget ansvar. Det er ikke undervisning, men en mulighed for at møde andre svømmeglade.
Vil man svømme med, må man gerne melde sig ind i facebookgruppen 'Svømmemakker i Charlottenlund' og få f.eks. information om, hvem der vil være til stede, samt evt.aflysninger på grund af vejret.
På www.swimout.dk kan man læse meget mere om svømning i åbent vand.

Publiceret 14 August 2014 01:00

SENESTE TV