Rasmus Vejbæk-Zerr lover masser af oplevelser og gode tilbud på lørdag i den nyrenoverede butik i Rotunden. Billedet er fra Lyserød Lørdag i 2013.

Rasmus Vejbæk-Zerr lover masser af oplevelser og gode tilbud på lørdag i den nyrenoverede butik i Rotunden. Billedet er fra Lyserød Lørdag i 2013.

Også Pink lørdag i Rotunden

Igen i år donerer SuperBest i Rotunden 10 procent af lørdagens omsætning til det lokale initiativ Pink Tribute og dermed til forskning i brystbevarende kirurgi

Af
Annette Houman

Annette Houman

På lørdag den 4. oktober kan man kombinere indkøbsturen med at bidrage til kræftforskningen, når købmand Rasmus Vejbæk-Zerr, SuperBest i Rotunden, donerer 10 procent af dagens omsætning til den danske velgørende organisation Pink Tribute.
Organisationen, der blev stiftet for 11 år siden af lokale kvinder, de fleste med international baggrund, har til formål at rejse penge til forskning, undersøgelser og forebyggelse af brystkræft gennem en række fundraising-events, og de penge, Pink Tribute modtager, går 100 procent ubeskåret til de projekter, organisationen støtter. Ofte mindre projekter, som kan have svært ved at opnå formel støtte.

Projekter gør en forskel

Og det tiltaler Rasmus Vejbæk-Zerr:
”De støtter nogle fantastiske projekter, hvor de virkelig gør en forskel. For eksempel har de støttet teenagers med kræftramte mødre. Mødrene har nok at tænke på, og fædrene skal styre hele familien. Det tiltaler mig også, at al arbejdet i organisationen er frivilligt, der er ingen ansatte”, siger han.
”Og jeg lover, at vores nyrenoverede butik vil byde på en kæmpeoplevelse på lørdag med smagsoplevelser og tilbud gennem hele butikken - også fra vores partnere”.

Håber mange vil støtte

Tine Gregory, Pink Tributes pressetalsmand og Committee Member, fortæller, at de 10 procent af omsætningen på lørdag ligesom sidste år går til en forsker på Herlev Hospital, Henrik Flyger, og hans forskning i en ny type brystbevarende kirurgi.
”Det er et fantastisk spændende og vigtigt projekt, hvor man ser på, hvordan kvinderne får det bedste kosmetiske resultat, så de kan vende tilbage til en normal hverdag. Og det er et fantastisk tilbud, Rasmus kommer med, og som vi naturligvis håber, at mange vil støtte op om ”, siger hun.

Publiceret 01 October 2014 07:00

SENESTE TV