Birgitte Bartholdy og Ulla Schade har selv prøvet at skifte spor, og i deres nye bog har de også talt med en række kvinder, der har taget springet og skiftet karriere.

Birgitte Bartholdy og Ulla Schade har selv prøvet at skifte spor, og i deres nye bog har de også talt med en række kvinder, der har taget springet og skiftet karriere.

Få hjælp til at gøre jobdrømmene til virkelighed

Ulla Schade og Birgitte Bartholdy, der begge bor i Gentofte, har skrevet en bog om at skifte karriere. Med personlige erfaringer og interviews er det både en selvhjælpsbog og en inspirationskilde

Af
Jeppe Lund

 Selv om du har en bestemt uddannelse og har gjort dit arbejde både godt og længe, betyder det ikke, at det lige er dét job, der gør dig mest lykkelig. Tænk over det. Er det job, du har nu, dér, hvor du kan være mest lykkelig?
Hvis ikke har de to journalister Ulla Schade og Birgitte Bartholdy skrevet en bog for dig. De bor begge i Gentofte, og de har selv prøvet at skifte spor. Den ene op til flere gange.
I bogen 'Kunsten at skifte spor - genopfind dit arbejdsliv' bruger de egne erfaringer og viser gennem interviews, hvordan en række markante kvinder selv har skiftet karrierespor.
Du kan både høre om skuespilleren, der blev sygeplejerske, den forsikringsfuldmægtige, der blev sexolog, eller kvinden, der droppede journalistkarrieren for at blive caféejer.
"At gøre folk glade med en kop kaffe er konkret og enkelt", som det sidste kapitel hedder.
Mellem de i alt syv casehistorier er der kapitler, der giver dig overblik og gode råd til karriereskiftet.
Torsdag den 1. oktober kan du møde de to forfattere i boghandlen 'Under bogen' på Gentoftegade 66 kl. 19.30. Her kan du høre om deres arbejde med bogen og være med i debatten om, hvordan du bedst samler mod til et sporskifte. Det er gratis, men du skal tilmelde dig på tlf. 3965 0131.
'Kunsten af skifte spor - genopfind dit arbejdsliv' er udkommet på forlaget People's Press.

Publiceret 26 September 2015 08:00

SENESTE TV