Et billede fra sidste år, hvor børnene fra Bakkegårdens Børnehave delte julehjerter ud til de ældre på Egebjerg Plejehjem.

Et billede fra sidste år, hvor børnene fra Bakkegårdens Børnehave delte julehjerter ud til de ældre på Egebjerg Plejehjem.

Tradition:

Børn starter julehjertestafet

Lige som sidste år vil Bakkegårdens Børnehave lave en masse julehjerter til de ældre på plejehjemmet Egebjerg

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

“Hjerter klippet med en saks, af den fingernemme slags.”
I Bakkegårdens Børnehave på Fuglegårdsvej 19 er det mere end en linje i en sang. For børnene følger nemlig op på sidste års store succes med en julehjertestafet, der kommer de ældre på Egebjerg Plejehjem til glæde.
Til det årlige julearrangement i børnehaven den 25. november vil børnene sammen med deres forældre klippe og kreere en masse kreative julehjerter, som børnene så tager med, når de den 1. december besøger de ældre på plejehjemmet.
Målet med Julehjertestafetten er at lære børnene at gøre andre mennesker glade.
“Med Julehjertestafetten sætter vi sammen fokus på, hvad julen også handler om, fællesskab og mødet mellem mennesker. Det fællesskab og de venskaber, der bliver bragt til live i mødet ved, at børn og ældre mødes på tværs af alder, kan vi alle tage ved lære og profitere af. Det er en god øvelse i at kunne se ud over egen 'butik' og gøre godt for andre," forklarer børnehaveleder Lene Reedtz Nedergaard.

Publiceret 24 November 2016 09:00

SENESTE TV