ÅRET DER GIK:

2017 bringer pommes frites-spring

Lyngby og Gentofte Gymnastik glæder sig over de nye faciliteter, klubben fik i 2016 og får i 2017

Repræsentanter fra Gentoftes kultur- og idrætsliv gør status over det forgangne år og ser frem mod det nye. LG Gymnastik gør status.

Hvad var det vigtigste, der skete i 2016?
Det vigtigste, der skete for LG Gymnastik i 2016, var de muligheder, som alle parkourudøverne, springgymnasterne og akrobaterne fik i form af optimal plads og faciliteter i hal 2 i Kildeskovshallen. Her har LG Gymnastik fået skabt et springmekka, der bliver flittigt brugt både i undervisningen og til åben træning. En anden vigtig begivenhed, som ikke må glemmes, når der sættes punktum på år 2016, er GymStars flotte præstationer til Gymforlife i Oslo. Her vandt Modern og Elite guld for deres optrædener, og de resterende repræsentanthold fik også flotte placeringer.

Hvad var den største udfordring?
Med en masse nye hold og det største antal medlemmer, LG Gymnastik har haft indtil videre, var det en mindre udfordring at passe alle de optrædende samt publikum ind i Lyngby Stadion til forårsopvisningen tilbage i april. Det blev til tre opvisninger i alt fordelt over en weekend med det resultat, at 1.500 LG-medlemmer gik ind og ud ad Lyngby Stadions døre til LG Gymnastiks 52. forårsopvisning, der blev overværet af 4.500 glade publikummer.

Hvad glæder I jer mest til i 2017?
Hvert år bringer nye og spændende oplevelser med sig, og 2017 bliver ikke anderledes. Det førnævnte springmekka bliver lukket ned og gjort endnu vildere, da der stadig mangler at blive lavet pommes frites-grav og hæve-sænkegrave. LG Gymnastik glæder sig utrolig meget til, det står færdigt, så gymnasterne igen kan give sig i kast med nye spring og udfordringer i de nye faciliteter.

Hvad står øverst på ønskesedlen?
Udover en god start på den 53. sæson i foreningens historie ønsker LG Gymnastik sig i 2017, at Gentofte Sportspark får etableret mobile tribuner. Således ville hallen kunne rumme de tre gange 1.500 personer, der kommer for at se LGs opvisninger til foråret.

Publiceret 06 January 2017 13:30

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Villabyerne
SENESTE TV