Trine Qvist i færd med at sætte en sten ved DM for mixhold.

Trine Qvist i færd med at sætte en sten ved DM for mixhold.

Curling:

Familie tog for sig af guld

Qvist & Co. nappede guldet i det danske curlingmesterskab for mixhold

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Som Villabyerne tidligere har fortalt, er Gentofte Curling Club den mest vindende klub i sæsonen.
Senest vandt Mikael Qvist sin tredje guldmedalje i curlingmesterskaberne, denne gang i mix sammen med Trine Qvist, Alexander Qvist og Gabriella Qvist.
Det er første gang nogensinde, at et familiehold vinder det danske curlingmesterskab for mixhold. Trine Qvist, den tidligere sølvvinder fra OL, fandt i flere afgørende situationer topspillet frem, og det blev fulgt op af Mikael, der som skipper konstant spillede eminent.
Det tegner godt for Gentofte Curling Club med de unge juniorspillere Alexander og Gabriella Qvist, der begge indfriede alle forventninger, og de har begge adskillige år som juniorer endnu.
Status for sæsonen er, at GCC har vundet guldmedaljer ved Oldboys, Individuel række, parmix, mixhold og har andele i DM for junior herrer og DM for herrer.
“Aldrig tidligere har en dansk curlingklub vundet så meget i en enkelt sæson - unægtelig et resultat af de gode træningsfaciliteter, som klubben har fået i Gentofte Sportspark, og familien Qvist,” siger Christian Jacobsen, formand for Gentofte Curling Club.

Publiceret 16 March 2017 08:30

SENESTE TV