Nyåbnet:

Loungestil med et råt touch

Ny interiørbutik satser på en eksklusiv hotelstil med lidt kant

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Mette Nilsson og Christina Kjær hedder de to kvinder bag rêve home, den nye indretnings- og interiørbutik, der har åbnet på Strandvejen 136 B i Hellerup.
For de lokalkendte vil begge kvinder være bekendte. Christina Kjær driver nemlig allerede nabobutikken rêve no. 1, en tøjbutik, hvor Mette Nilsson også har arbejdet.
Mette har tidligere haft mange indretningsopgaver både herhjemme og i udlandet, og da Christina også brænder for indretning, så tøvede de to kvinder ikke med at gå sammen i et kompagniskab, da chancen for at overtage nabobutikken bød sig.
Først tænkte de i showroom-baner, men nu er det faktisk endt med en 'rigtig' butik.
Stilen er luksuriøs lounge, men med et råt touch.
“De fleste af vores kunder er private, men de kan lige som os godt lide den eksklusive hotelstil. Danskerne køber meget én stil, men vi vil gerne blande stilarterne lidt,” siger Christina Kjær.
Butikken rummer både store nipsting, f.eks. en champagnekøler i stål til otte flasker, men også skabe, sofaer, puder og meget andet.
“Vi vil først og fremmest gerne hjælpe folk med at gøre deres hjem hyggelige,” fortæller Mette Nilsson.
De to indehavere af rêve home tilbyder at tage hjem til folk for at give god råd til indretningen, og de tager også ud og laver styling af boliger for ejendomsmæglere.

Publiceret 17 March 2017 09:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV