GVI og Skovshoved i tæt parløb

I toppen af DS-kreds 2 ligger GVI og Skovshoved tæt på førerholdet AB Tårnby. Og påskeprogrammet gjorde afstanden tæt til topholdet

Af
Ole Tradsborg

Det er ikke blevet mindre spændende at følge udviklingen i Danmarksseriekredsen, hvor de to lokale tophold GVI og Skovshoved fører sig frem – og for alvor har sat jagten ind på det absolutte tophold fra Tårnby.
Ikke mindst takket været SIF's svendestykke med udesejr i Tårnby på 2-0 8. april åbnede rækken helt op. Og da topholdet på ny snublede Skærtorsdag ude mod Ledøje-Smørum, er der nu kun fire point op til Tårnby-mandskabet for GVI, mens SIF har seks point op til en dukseplads.
Skovshoved havde ellers chancen for at holde absolut trit med lokalrivalerne fra GVI, men SIF måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Avedøre, og derfor måtte de igen acceptere, at GVI lige pt. er et mulehår bedre end dem.
GVI havde en tilsvarende god 'påske-cup', nemlig med en uafgjort kamp hjemme mod Ledøje-Smørum, hvilket efterhånden er blevet noget af et gentagelses-resultat, når de to klubber mødes, mens Skærtorsdag udløste en sikker 4-1-sejr ude mod bundproppen fra Herlufsholm.
GVI spiller nu to hjemmekampe i træk, hvor først B1908 venter i morgen lørdag. Der er kampstart kl. 13. Samme dag, på Krøyersvej i Skovshoved, spiller det lokale flagskib mod Fremad Valby. Her er kickoff kl. 15, så der er rig mulighed for at få stillet den lokale fodboldsult i morgen lørdag.

Jægersborg hænger i

I DS-række 1 har Jægersborg ikke den samme optur, som de to øvrige lokale hold. Holdet ligger lige under nedrykningsstregen, men med få point til den rigtige side.
Lige over ligger Vanløse, som JB spillede lige op med, 0-0, den 8. april. Skærtorsdag var næsten-topholdet fra Herlev så på besøg, og her blev det et 'hæderligt' nederlag på 0-1.
Dermed fik JB rettet gevaldigt op på øretæven på 0-5, de indkasserede mod rækkens absolutte tophold fra Hillerød i starten af april.
Men faktum er, at der skal point på JB-kontoen, og det kan passende ske, når Jægersborg hjemme i morgen kl. 13 tager imod Kastrup Boldklub.

Publiceret 21 April 2017 13:30

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV